Leraar

Ben leraar aan de Hanzehogeschool (HBO-ICT), instructeur software engineering. Werk aan mijn BDB (Basis Didactische Bekwaamheid) om dat in juli 2018 af te ronden.

Daarnaast druk als ontwikkelaar en leraar bij de Leuke School en de Levensschool, die ervaringslessen maakt en geeft voor leerlingen uit het praktijkonderwijs en PO, VO, MBO en voor docenten.

Ik gaf les aan de IT opleiding op de hogeschool in Haarlem, samen met Capgemini collega Petra van Krugten. Over iteratieve systeemontwikkeling en workshops faciliteren. We hebben ook gastcolleges gegeven aan De Haagse Hogeschool, over IT – Business alignement en zo meer. Met als doel alle studenten juist dát te leren waarmee ze konden slagen. Liep prima.

Daarnaast geef ik op allerlei locaties en binnen organisaties les in het begeleiden van ook workshops. Deels online, maar beslist ook doe-het-zelf-leren-trainingen. Andere onderwerpen zijn vaak ook  workshops: over het vinden van de betekenis in je leven. Of om een groep medewerkers te leren hoe je continouos improvement inzet om je eigen werk telkens te verbeteren.